Activiteiten

In onze gemeente worden er veel activiteiten georganiseerd. Deze hebben als doel om gezellig samen te zijn of om samen meer te leren over God en te groeien in geloof.

We vinden het belangrijk dat we onze kinderen goed uitleggen wie de Here God is en wat Hij voor ons gedaan heeft. Daarom is er voor de jeugd catechisatie in verschillende leeftijdsgroepen. Lees er hier meer over. Ook hebben we een Bijbelschool, waarin één keer in de drie weken de jongste kinderen extra Bijbelonderwijs krijgen. Zie hier. Belangrijk zijn ook de verenigingen. Zowel voor de jeugd, als ook voor de oudere gemeenteleden.

We hebben ook gezellige activiteiten zoals de jaarlijkse gemeentedag, de seniorenmiddagen en de BBQ met de jeugd. Daarnaast zijn er geregeld interessante lezingen over verschillende onderwerpen. Ook zijn er verschillende commissies actief waarin de gemeenteleden hun talenten kwijt kunnen.

Om concreet uitdrukking te geven in het omzien naar onze naasten, ondersteunen we enkele adressen in Zwolle met maandelijkse boodschappen. Dit doen we met steun van Stichting Present.